Flotte Gulv

Reclaimed Antique Oak

Det enestående utseende av gammelt treverk

Skjønnheten av antikk treverk både fasinerer og fengsler oss. Det er treverk som har blitt naturlig mørkere og fått en egen dybde over tid. Treverk som ikke kan kopieres fordi årene, været og naturen ikke bruker en blåkopi. Treverk som fortjener et nytt liv.

Stå sterkt

Historien om Reclaimed Antique Oak starter for mer enn 250 år siden, når treet begynte å vokse. Når treet var felt, ble det brukt til å lage strukturelle bjelker for en stal, en låve eller et hjem. Mer et 100 år senere, når bygningens nyttighet langsomt har sklidd i glemmeboken er bjelkens liv langt fra forbi.

Mot et nytt liv med gammelt treverk

Når denne antikke eikebjelken forvandles til gulvbord, er det svært viktig å gjøre jobben for hånd slik at autentisiteten og karakteren til det gamle treverket bevares. Vi gjør treverket klar for et nytt liv i ditt prosjekt ved å håndskrap overflatene av hvert eneste bord, høvle kantene for hånd og utføre reparasjoner skånsomt og forsiktig.

Naturens rytme

Ved å blande gulvbord av forskjellige bredder gir vårt gjenvunnet gulv en naturlig ekko av naturens rytme. Lik trærne de ble laget av, vårt Reclaimed Antique Oak skal vises i en tilfeldig blanding av flere bordbredder.

antikkgulv gammel treverk av reclaimed antique oak
For mer informasjon om Hakwood – fabrikken, merkevaren og produktene – se www.hakwood.com