Flotte Gulv

IPE terrassegulv

IPE terrassegulv - beste trekvaliteten

Flotte Gulv har bevisst valgt å satse på IPE terrassegulv, da dette gulvet har den beste trekvaliteten av ulike terrassebord på markedet.  

Vi nordmenn verdsetter hageliv og hyggestunder på terrassen. Det norske klimaet er imidlertid svært variabelt, og de fire årstidene setter sine spor. Store temperaturforskjeller, vær og vind gir terrassen et tøft liv. – Med mindre terrassen er overbygd med tett materiale vil den utsettes for en kompleks kombinasjon av UV-stråling, varme og kulde, regn og fukt, insekter og luftforurensning. Disse forhold tilsier at det er lurt å investere i et terrassegulv av god kvalitet.

IPE – et suverent materiale

Ipé er et brasiliansk treslag som er uvanlig tungt og hardt i veden. Trematerialet er suverent når det gjelder holdbarhet, styrke, funksjonalitet og utseende. Dette gjør ipé spesielt godt egnet for terrasser, brygger og trapper. I likhet med teak er også ipé naturlig impregnert mot råte, sopp og insektangrep. I tillegg til dette – slitestyrke og flott utseende – er IPE terrassegulv behagelige å gå på og enkle å holde rene.
Merk: ubehandlet ipé er vedlikeholdsfritt. 

Fargen på ipé er mørk brun, med undertoner i oliven. Årringene er lite synlige. Dersom terrassegulvet fra IPE står ubehandlet vil det over tid få en naturlig og pen sølvgrå farge. Våre kunder har vært svært fornøyde med denne fargen.

SPESIFIKASJONER – MÅL:
Bordtykkelse: 21 mm.
Bordbredde: 140 mm.

Flotte Gulv leverer IPE terrassegulv i ubehandlet materiale.

Velkommen innom vårt showroom for ytterligere informasjon! Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål til terrassegulv.

IPE terrassegulv i finvær