Flotte Gulv

Vår butikk

Flotte Gulv - Norges ledende leverandør av eksklusive tregulv

Åpningstider:

Mandag-torsdag: 10-18
Fredag: 10-17
Lørdag: 11-15

Lørdag 18 mai stengt

Vi holder til i Thomas Heftyes Gate 52 på Frogner i Oslo, 100 meter fra Bygdøy Allé. 

Her finner du vårt lekre showroom på hele 350 m2, fordelt på to etasjer.

Vårt rikholdige og varierte sortiment består av over 100 forskjellige overflatebehandlinger / fargenyanser. Vi leverer bord i ulike bredder og tykkelser, og tilbyr et bredt gradsspekter av sorteringer. 

Ønsker du å «skreddersy» ditt eget drømmegulv, og/eller gulvmønster? Vi hjelper deg!


Flotte Gulv fokuserer på kvalitet og design. Vi ønsker å tilby noe unikt og kvalitetssikkert i et marked med mye masseproduksjon og «lettvinte løsninger.» Alle våre leverandører er derfor håndplukkede, og vi er stolte av å inneha eneagenturet på den velrenommerte merkevaren Hakwood. Hakwood er en av Europas fremste gulvfabrikker, og er en tradisjonsrik og ren familieeid bedrift, lokalisert i Nederland.

Flotte Gulv AS samarbeider med både profesjonelle og private aktører. Vår kundemasse består av entreprenører, eiendomsutviklere, interiørdesignere og arkitekter, samt privatpersoner. Gulvene våre finnes installert i boliger og hytter, i kontorlokaler og showroom, på hoteller og restauranter m.m. 

I 2011 og 2012 ble Flotte Gulv AS kåret til Gasellebedrift av Dagens Næringsliv. Sterk vekst gjennom flere år, og vår nytenkning omkring gulv og design, ble lagt merke til.

Du er hjertelig velkommen til å besøke vårt showroom på Frogner i Oslo. Her vil du få kyndig veiledning og gode råd. – Det er mye inspirasjon å hente i vår stadig oppdaterte utstilling.

Våre lokaler