Flotte Gulv

Mønstergulv

Mønstergulv blir stadig mer populært, og spesielt fiskeben og chevron

Det finnes uendelig mange variasjoner av mønstergulv som ruter og firkanter med både smale og brede plank, og vår samarbeidspartner Hakwood

har en rekke varianter i sitt sortiment.

Slike gulv er svært klassiske og tidløse, og assosieres fortsatt med herregårder og slott med fransk Versailles stil.

Gulvene monteres på prosjekter der man ønsker å fremheve gulvet og gi boligen et særpreg.

Flotte Gulv har flere ulike typer gulvmønster utstilt på vårt showroom i Thomas Heftyes gate 52 på Frogner i Oslo, og du blir møtt med god service og topp kvalitet fra merkevaren Hakwood i Nederland.

Sett ditt eget preg på det med et gulv med mønster

Hakwood og designeren Kelly Hoppen, som har vunnet flere design-priser, slår seg sammen for å lage vår første felles-kolleksjon. Mønstergulv Kolleksjonen har tre nydelige og utskiftbare flise-designer som øser av luksus, former og stilrenhet som har preget Kelly Hoppens estetikk.

Det gir et design-preg til ethvert interiør. Flise-designet og fargekombinasjonen gjør det til en lek å velge en stil som passer ditt prosjekt. Om det er ikonisk, spennende eller energisk kan du plukke og til og med blande fliser for å uttrykke din egen stil på en vegg eller et gulv. For flere design-muligheter har Line og Cube kompanjong-fliser uten metallaksenter. LINEmix og CUBEmix er tilgjengelige i de samme fargene som Line og Cube.

«Denne nydelige kolleksjonen mønstergulv forener min rene, moderne og luksuriøse stil sømløst med de skreddersydde tjenester som mønstergulv Hakwood er blitt berømt for. Jeg er henrykt med hvert design og måten flisene kan blandes.»

Kelly Hoppen

Mønstergulv eksempler