Flotte Gulv

SOLIDE GULV FOR RESTAURANTER OG HOTELLER

16

Et tregulv er et levende og spennende gulv som er med på å gi liv til restauranter og hoteller over hele verden. Det er både praktiske og estetiske grunner til å velge nettopp treverk på gulvet. I dag finnes det utallige muligheter når det gjelder tre, med teknikker og overflatebehandlinger som gir gulv med særpreg.

Kom innom vårt showroom i Oslo for inspirasjon og veiledning eller kontakt oss for mer informasjon.

Intilitybrownfloor

Gulv med personlighet

Når du skal innrede og dekorere et rom, er gulvet en betydningsfull del av interiøret. Gulvet er med på å gi rommet personlighet og identitet, og vil spille inn på gjestenes helhetsuttrykk av lokalene i større grad enn du kanskje tror. Med et kvalitetsgulv i tre gjør du hotell- eller restaurantopplevelsen enda mer trivelig og minneverdig.

Et heltregulv er levende, og har derfor naturlige variasjoner i utseende og egenskaper. Ingen tregulv er helt like, og det er her mye av sjarmen ligger.

Robuste gulv som tåler mye aktivitet

Både restauranter og hoteller bygges og innredes på bakgrunn av et ønske om mange besøkende. Hotell- og restaurantgulvet skal se flott ut, men det skal også kunne tåle høy belastning over lang tid. Derfor lønner det seg å velge et robust og solid materiale som ikke tar skade av mye aktivitet.

Vi leverer gulv i heltre som er bestandige og har lang levetid. Vår hovedleverandør er nederlandske Hakwood som kan levere gulv i mer enn 80 ulike farger. Gulvene kan overflatebehandles for å dekke helt spesifikke behov. Heltre lamellgulv påvirkes heller ikke av klima eller temperatursvingninger, og er derfor velegnet uavhengig av lokalisasjon.

Parkett i hotell, gulv.

Herskapelig og vakkert fiskebensgulv

For å virkelig utnytte treverkets evne til å sette preg på et rom, velger du et mønstergulv. Dette kan bidra til å komplettere interiør og møblement. Vi leverer blant annet gulv med chevron- og fiskebensmønster. Disse ligner hverandre i utseende, men med den forskjellen at fiskebensgulv er rektangulære bord, mens chevronbord kappes i vinkel. Denne måten å legge gulv på er klassisk og tidløs. Det kan endre uttrykket på rommet fullstendig, og fungerer like godt enten du er ute etter en klassisk stil eller et moderne uttrykk.

Det er ikke uten grunn at fiskebensmønster gjerne regnes som noe eksklusivt og herskapelig, og tradisjonelt har det blitt brukt på blant annet herregårder og slott. Nå er heltregulv i fiskebensmønster heldigvis tilgjengelig for alle som ønsker å tilføre interiøret det lille ekstra.

IMG 2224 3

En varig investering

Et gulv i heltre eller heltre lamell levert av oss er en varig og takknemlig investering. De solide gulvbordene kan slipes ned ved behov. Dermed kan gulvene vare i flere tiår, selv med den bruken som kan forventes på et offentlige sted. Hakwood har et gjennomgående fokus på kvalitet i sin produksjon, og tilbyr dessuten 25 års garanti på alle sine gulv.

Vi garanterer et unikt og kvalitetssikkert tregulv til ditt hotell eller din restaurant. Det er ingen grunn til å velge mellom praktiske og estetiske hensyn – våre gulv gir deg det beste av begge verdener.

Velkommen til vårt inspirerende showroom!

I vårt showroom kan du se flere av gulvtypene vi leverer i våre utstillinger. Utstillingene oppdateres jevnlig, og er til for å inspirere og gi en bedre følelse av gulvene vi har å tilby. Vi bestiller også gjerne opp prøver for deg dersom du ønsker å se farger og utforminger i lokalene du skal innrede.

Hos oss får du profesjonell veiledning og hjelp med å velge rett gulv for deg. Kontakt oss for mer informasjon eller ta turen innom oss.

Del dette innlegget