Flotte Gulv

KVALITETSGULV I TRE TIL HYTTA OG FRITIDSBOLIGEN

hytte+med+store+vinduer+og+heltre+gulv

Gulvet har mye å si for hytteopplevelsen, og for mange er tregulv til hytta et selvsagt valg. Tre er et varmt og levende materiale, som bevarer den følelsen av natur som vi gjerne vil ha på hytta. Tregulvet gir et naturlig lunt uttrykk, og legger en perfekt ramme for hyttekosen. 

Er du på utkikk etter kvalitetsgulv i tre til hytta og fritidsboligen? Vi er forhandler av tregulv av høy kvalitet, som passer like godt i hytta på fjellet som ved sjøen. Tre er en fornybar ressurs, men vi velger også leverandører som driver ansvarlig skogdrift og har fokus på bærekraftig gulvproduksjon.

Kontakt oss for mer informasjon om våre gulv eller kom innom vårt showroom for å se våre gulvtyper.

Kvalitetsgulv tre

Velg heltre lamellgulv på hytta

Våre heltre lamellgulv er spesielt velegnet til hytta. Gulvet ligner massivt heltre i utforming og kvalitet, men tåler klimaendringer betraktelig bedre. Samtidig er det like robust og stabilt. På hytta ønsker de færreste å bruke unødvendig tid på vedlikehold av gulv. Da er det avgjørende med en gulvtype som tåler hyttelivets belastninger, og som holder seg like godt i år etter år.

Vi leverer heltre lamellgulv fra Hakwood, som er en anerkjent produsent av kvalitetsgulv i tre. Hakwood gir deg mange muligheter når det gjelder farger, utforming og overflatebehandlinger. Dermed kan hyttegulvet få akkurat det uttrykket som er ønsket, enten det er en kald, matt finish eller et klassisk og rustikt utseende.

Les mer om våre heltre lamellgulv her.

hyttegulv i tre

Et gulv for fire årstider

I Norge har vi et spesielt og særegent klima som kan gjøre det utfordrende å velge gulv, spesielt til fritidsboliger som ligger ubrukt deler av året. Vi har fire ulike årstider, med sin sjarm og sine utfordringer. Enten hytta ligger på fjellet eller ved sjøen, er sannsynligheten stor for at gulvet vil utsettes for både kulde og varme, høy luftfuktighet og tørr luft. Hytta er sjelden oppvarmet i perioder der den ikke er i bruk. Derfor er det avgjørende at våre gulv tåler lengre perioder uten varme, men også plutselige svingninger når hytta raskt skal varmes opp for en helg.

Vi har levert heltre lamellgulv til en rekke prosjekter i Norge. Se bilder fra noen av dem her.

Varmegulv gir hytteluksus

Hytta er et sted for kos og hygge. Tidligere skulle hytteopplevelsen helst være enkel og fasilitetene ha beskjeden standard. Slik er det ikke lenger, og det er i aller høyeste grad lov med litt hytteluksus. Varme i gulvet er blant aspektene som bidrar til å heve komforten på hytta, og heltre lamellgulv er spesielt godt egnet for gulvvarme. Dette er ikke følsomt for temperatursvingninger, slik som massive heltregulv er. Samtidig vil det være mer stabilt enn et klassisk parkettgulv. Hvis gulvvarme er en prioritet i hytta du skal innrede, så har vi gulvet for deg.

Hotell Voringfoss Varmegulv gir hytteluksus

Se våre gulv i vårt i showroom

Vi har valgt å fokusere på høy kvalitet og leverer tregulv som varer. I vårt showroom på Frogner i Oslo kan du se et utvalg av gulvene vi kan levere, og få en følelse av hvordan de vil ta seg ut i hytta du skal innrede. Vi byr på inspirasjon og kyndig veiledning. Velkommen til oss i Thomas Heftyes Gate 52!

Vår kontaktinformasjon finner du her.

Del dette innlegget