Flotte Gulv

KVALITETSGULV FRA HAKWOOD

hakwood gulv på kjøkken

Vi er stolte av å være eneste leverandør i Norge med agentur på gulv fra Hakwood. Hakwood er en tradisjonsrik familiebedrift, med samme fokus på kvalitet i leveransen som det vi har. Velger du gulv fra Hakwood får du et gulv som varer, og med utallige tilpasningsmuligheter kan du få laget akkurat det gulvet du ønsker deg.

At dette er en leverandør vi har hatt et langvarig samarbeid med, gjør også at vi kan komme med god og profesjonell veiledning. Vi har mye kunnskap om de ulike gulvene Hakwood leverer, og om mulighetene som finnes for deg som kunde.

Vil du vite mer om gulvene fra Hakwood? Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

kvalitetsgulv fra hakwood i stue

Ledende på gulv i Europa

Hakwood er blant de ledende produsentene av tregulv i Europa, og er spesielt velkjent for sine eksklusive ask- og eikegulv. Dette er en innovativ og fremtidsrettet gulvprodusent. Deres produksjonsprosess er både gjennomtenkt og veloverveid, noe som gjenspeiles i produktene de leverer. For oss er det avgjørende med leverandører som holder den kvaliteten vi ønsker å tilby våre kunder. Derfor velger vi å levere gulv fra Hakwood.

Kvalitet tilpasset norske forhold

En viktig faktor ved Hakwoods gulv, er at de er som skapt for skiftende norske værforhold. Det norske klimaet preges av høy luftfuktighet under sommermånedene, og tørr og frisk luft i vinterhalvåret. Når du skal legge tregulv, er det derfor avgjørende å velge en variant som tåler de eventuelle klimaforandringene gulvet vil utsettes for.

Hakwoods heltre lamellgulv ligger like solid og stødig gjennom hele året, og er alltid et sikkert valg. Du får alle de gode egenskapene til et heltregulv, men slipper følsomheten for temperaturer som kjennetegner gulv i massivt heltre. Dermed er også lamellgulvet et gulv som passer like godt ved sjøen eller på fjellet som i byene.

fiskebensgulv

Miljøvennlige treverksprodukter

Vi har alle et ansvar for å ivareta miljøet og legge til rette for en mest mulig bærekraftig produksjon. Dette ansvaret tar både vi og Hakwood på alvor. Alle Hakwood-gulv kan leveres med FSC®-sertifisering på forespørsel, noe som er et bevis på ansvarlig og forsvarlig skogdrift.

Et Hakwood-gulv bidrar til å sikre et godt og sunt inneklima. Viktigst av alt er imidlertid den lange levetiden gulvene fra Hakwood har. Dette er vakre og stabile gulv som blir liggende i en årrekke, og jo lenger tregulvet varer desto lavere blir klimabelastningen.

Skreddersy din gulvbestilling

Ettersom tregulvet skal være en varig investering, er det avgjørende at du kan få levert akkurat det gulvet du ønsker. Du skal få et gulv som er like fint og som du kan være like glad i om ett år som om 25 år.

Vi kjenner produktene til Hakwood, men også mulighetene du har som kunde når du bestiller et Hakwood-gulv. Du kan velge mellom ulik kvistmengde og mer enn 80 ulike fargevariasjoner. Gulvene kan også overflatebehandles for å skape forskjellige uttrykk eller gi ønskede egenskaper, som ripebeskyttelse og sklisikring.

stuegulv

Hakwood-gulv til hytte og fritidsbolig

Et gulv fra Hakwood passer perfekt i hytter og fritidsboliger. Vi ser at mange velger solide og varige gulv når de innreder fritidsboligen, som tåler belastningen fra blant annet utesko og slalåmstøvler. Samtidig er Hakwoods heltre lamellgulv lunt og godt å gå på, og spesielt kompatibelt med gulvvarme og kjøling. Dette gir økt komfort for dem som oppholder seg i fritidsboligen.

Les mer om hvorfor du skal velge gulv fra Hakwood til hytteprosjektet her.

Se våre gulv i vårt showroom

Vi holder til i Thomas Heftyes Gate 52 i Oslo. Her har vi vårt showroom der du kan komme og se et utvalg av våre gulv. Vi gir deg kyndig veiledning og hjelper deg med å velge et gulv som dekker dine behov og preferanser. Velkommen til oss!

For mer informasjon kan du kontakte oss her. Vi svarer på alt du lurer på.

Del dette innlegget